Paljon on tapahtunut sitten edellisen kotipelin jälkeen.Syyskuun lopulla tupsukorvat taipuivat jälleen kirvesrintojen hellässä huomassa.Peliviikkoa varjosti ikävä uutinen Ilveksen liituraitaporukassa riehuneesta luottamuspulasta ja ennakolta saatiin jännittää luisteleeko joukkue ollenkaan kehiin.Luisteli.

Pelistä puuttui kuitenkin se kuuluisa paikallispelin hurmos.C3:n tunnelma on hiipunut huutoporukan siirryttyä toiseen paikkaan.Vielä muutama luottokurkku pitää fanikatsomossa yllä ääntä,mutta hiljaisempaa on.

Paikallispeli ei ollut kaikille mieleinen,sillä parkkipirkot laputtivat urakalla sakkoja hallin ympäristössä väärin pysäköityihin autoihin.Saalis oli melkoinen.Samalla on herännyt Kooveen puolelta keskustelua,onko oikein,että pysäköintilipuista kertyvät tulot jakaantuvat Ilvekselle ja Tapparalle vaikka Koovee kuuluu myös alueen käyttäjiin.

Rautakorpi on kouluttanut poikia välillä kovillakin sanoilla.Pukuhuoneessa ovat hymyt olleet välillä kadoksissa ja käytävillä on nähty lakananvalkeita vaeltavia haamuja.Punttiksella ei kuntopyörän selästä ole noustu pitäville jaloille.Taistelutahto kaivetaan selkärangasta kovalla työllä.

Eilinen Jokeripeli alkoi tuttuun tapaan.Kiekko mummolaan heti alkuminuuteilla.Hyvä ensimmäinen erä.Vähemmän osaavaa kiekollista toimintaa ja sähläystä toinen erä ja kolmannessa kirivaihe päälle.Ihan ei riittänyt,hävittiin 5-3.Hyvä peli kuitenkin ja tuvassa väkeä reilusti yli 7000.

Kirvesklubilla ilta meni tavallisen rennoissa meiningeissä.Juti tarjoili tiukkoja heittoja pelaajien edesottamuksista säästämättä yhdessäkään totuudensanassaan.Tauolla oltiin hetki myös Hansin matkassa kun kokki kiipesi haastateltavaksi klubi-isäntien sekaan.

Pelin jälkeen Rautakorpi sulki pukuhuoneen oven ja piti pitkän palaverin pojille oman leiviskän hoitamisesta joukkuepelaajina.Herrat Barkov ja Venäläinen kuuntelivat oman osansa ja saapuivat sitten klubille.Barkov luovutti pelipaitojaan ja Venäläinen  puolestaan pääsi Jutin tenttiin.Lopuksi saatiin nimmarit  =).

Lienee turha sanoa,että joukkue kaipaa armottomasti lisää potkua toimintaansa.Rautakorpi on hyvä,pistävä piikki lihassa ja pitää varmasti huolen siitä,että tavoite muistetaan.Vielä ollaan hyvissä takaa-ajoasemissa liigataulukossa ja kevääseen on vielä aikaa.Piste kerrallaan omaan pussiin.

Olette rakkaita!