Olen pikkuhiljaa palautunut viikonlopun Tappara-risteilyltä arkipäivän kuvioihin.Yksi mielenkiintoinen vierailu TPS:n hallissa on takana.Nautinnollinen ruokailu laivan ravintolassa kutittelee makuhermoja vieläkin ja illan baariseuraa muistelen kaipauksella.

Toki olen nähnyt Tapparan liigajoukkueen valmennuksineen ja huoltoineen esiintymässä faneille.Atleettivartaloisten herrojen tanssit,mailojen tuunaukset sekä muut kilpailulliset esitykset kiitävät mielessäni vieläkin.

Kaikenkaikkiaan onnistunut reissu.Laivan parfymeria ei tuottanut pettymystä tälläkään kertaa.Kaikki tarpeelliset ostokset tuli suoritettua kuten myös joitain joululahjojakin.

Tämä kausi ei ole mennyt joukkueelta aivan suunnitelmien mukaan.Alkukauden rämpiminen,valmentajanvaihdos ja jatkuva pelaajien on-off-virtaus ovat syöneet fanien rakkautta joukkuetta kohtaan.Viime kaudella tähän aikaan tunnistin kaikki pelaajat taululla pyörivästä esittelypätkästä.Numerotkin osasin yhdistää oikeisiin pelaajiin.Toisin oli ennen risteilyä...

Ollaan joulutauossa.Vasta risteilyllä,tarkemman katsannon suorittaneena,opin yhdistämään oikean nimen oikeaan pelaajaan.Toki mukana on entuudesta tuttuja pelaajia viime kaudelta.

Risteily tuli siis todella hyvään aikaan.Pelaajat ja fanit kohtasivat ihan nenäkkäin.Baarin puolella nähtiin bilettävä pelaajajoukko muiden risteilijöiden seassa.Samalla viivalla,yhdessä.Tutustuttiin.

Off-uutisia tulikin sitten heti perään.Laivalla mieleenpainuvasti esiintynyt Platil jättää joukkueen ja tilalle tulee herra Skinner.Paljon odotuksia on taas ilmassa,mutta mitä aika näyttää,sitä ei tiedä kukaan.....Kausikirjakaan ei ole syksyn jälkeen pitänyt paikkaansa.Ainoa positiivinen asia lieneekin takaosan kalenteri.

Kuitenkin,elämä ilman jääkiekkoa on surullista.Seuraavaa peliä odotellessa voi yönsä nukkua pelipaitaan kääriytyneenä ja laskea lampaiden sijasta vastustajan maaliin liukuvia kiekkoja...Hyvää yötä.