Niin pelattiin Hakametsässä eilen,ettei ole asiaa pudotuspeleihin.Itse peli oli jännittävä ja hifkiläiset tekivät siitä oikean gladiaattoritaistelun,josta ei kipua puuttunut.Maalivahti Metsola sai ensimmäisessä erässä aivotärähdyksen päälleajossa ja loppupelin ajan maalia vartioi Nieminen.

Hifkiläisten taikureiden,kuten Dufva heitä nimitti,saldoksi kaikesta mukiloinnista jäi kaksi ottelurangaistusta jäähyjen lisäksi.Hesalaiset fanit olivat suhteellisen rauhassa.

Hattuhyllyporukka teki historiaa.Pelin aikana oli pitkä hetki kun katsomosta ei kuulunut pihaustakaan.C3:n faneissa riitti virtaa ja hienoinen suukopukin fanien välillä nähtiin.Yksi fani oli ajantasalla loppupelissä ja veti päälleen Pahalammen pelipaidan.

Haikeissa mielin halattiin fanikavereita ja kiiteltiin seurasta kuluneella kaudella.Nokka suunnataan nyt Pahalammen fanikatsomoa kohti ja odotellaan tiukkana toukokuuta.

Ensi kaudelta odotetaankin sitten paljon enemmän.Rautakorpi astuu kehiin.Dufvan työ on tehty ja hän suuntaa Raumalle lukkolaisten sekaan.Tappara odottelee pelaajavahvistuksia ja sopimuksia kirjoitellaan lähiaikoina.Faneille jää hommaksi uusia kausikortti ja rentoutua kesän aikana.

Toivon vielä pojille onnea pelikaanipeliin!