Karkauspäivän aattona Hakametsässä vietettiin varsinaista kerhoiltaa.Pudotuspelipaikassa roikkuminen oli edennyt miltei viimeiseen mahdollisuuteen asti.Jos ei onnistuta niin homma on bye,bye baby.....

Mutta.Kerhon ahdinko alkoi heti ensimmäisessä erässä.Joukkue vaihtoi maalivahtiakin,tyhjin tuloksin.Ilomäki ja Järvinen laittoivat kumpikin kiekon verkon perukoille ja ensimmäisestä erästä lähdettiin 2-0 tuloksella.

Odotin ennakkoon mielenkiintoista ottelua,sillä seeprana herrojen seassa hääri itse Boman.Aina kun hän on paikalla,ottelussa tapahtuu varsin omituisia tuomariratkaisuja.Taas mentiin tavalliseen tapaan.Tosin muuta ratkaisevaa tappelua ei kentällä nähty kuin Tuukka Mäkelän valitettavat otteet ja 2+10 minuutin rangaistusansiot.

Tapparan pelipaita näyttää kestävän kunnon repimisen ja miehen retuuttamisen.Muuten tapparalaisten kamppeet alkavat olla kauden tässä vaiheessa loppuunkäytetyt.Ahtolankin pelihousuissa on melkoisia reikiä.Ei muuta kuin neulaa ja lankaa niin kestävät vielä loppukauden!

Toisessa erässä nähtiin kaksi tasoitusmaalia sekä Halmeen ja Erkinjuntin osumat.Kolmannessa erässä Järvinen löi yhden ja Kaijomaa kaksi naulaa HPK:n arkkuun.Faneja kiitteli onnentäyteinen joukkue.Kerholta niistettiin kolme pistettä komein lukemin 7-2.

Karkauspäivänä Dufva vei pojat koulukadun kentälle aamutreeneihin.Joukkue oli jaettu harjoitusjoukkueisiin ja kauniissa talvisäässä pelattiin legendaarisella paikalla.Pelaajat pitivät hauskaa vaikka silmiin paistanut aurinko hiukan haittasikin näkyvyyttä.

Toivottavasti Dufva tuuletti joukkuetta hyvin.Lauantaina Hakametsässä pelataan tepsiläisiä vastaan.Vieläkö on puntteja salissa ja paukkuja kehissä?Otetaan selvää....