Niin on pelattu jo aikaa sitten liiga loppuun.Suomessa pelattiin myös MM-lätkää.Itse seurasin Leijonien ottelut kotisohvalta,mutta muuten en ole työkiireiltäni ehtinyt paneutua oleelliseen.

Hallussani oli jopa liput valko-venäjä peliin,mutta jouduin nekin antamaan pois työvuoron vuoksi.Hiukan kirpaisi,mutta joku sai kuitenkin nauttia loistavasta pelistä Hakametsässä.

Ikävä on ehtinyt hiipiä suureen Tapparasydämeen ja nyt onkin taas se aika kun ehtii paneutua alkavaan kauteen.Ensimmäinen harjoitusottelu Bluesia vastaan pelataan elokuun kahdeksas päivä ja heti saman viikon perjantaina Hakametsän lauteilla saunotetaan tupsukorvia.Kaksi pitkää kuukautta ennen sitä......

European Trophy on vuorossa harjoituspelien jälkeen ja syyskuussa alkaakin sitten liigapelit.Monta ihanaa hetkeä on jälleen luvassa omalla paikalla fanikatsomossa,sillä tulevan kauden kausikortti on lunastettu.Minun ehdoton nautintoni on jälleen taattu ainakin liigapelien ajaksi ja toivon,että myös pidempäänkin.

Herra Rautakorpi on koonnut joukkuettaan ja peluuttaa sitä harjoitusmielessä myös yleisön edessä tämän viikon torstaina uudessa Kaukajärven Sentteri-hallissa.Ainakin joukkueeseen paluumuuttajana tullut maalivahti Tuokkola on tyytyväinen porukkkaan ja sen peli-intoon.Vielä kun Tuukka iskee jäälle niin meno on varmasti taattua.

Viime kausi meni osittain alavireisesti Tuukan pakattua pelikamppeensa Venäjän junaan.Tunnelma fanikatsomossa lässähti tyystin.Juniori Barkov sai onnistumisillaan fanit vielä hurmoksen esikartanoille ja Ilomäen loistava loppukausi antoi fanituspotkua.Mutta siinäpä se sitten meni koko kausi.Ylämäki-alamäkidraivia.

No mutta,ensi kausi on jälleen asia erikseen.Rautakorpi käskee yhdessä tiiminsä kanssa ja jälleen on lupa odottaa menestystä.Mukana on myös itse isä Barkov.Monta tuttua pelaajaa on riveissä sekä myös paljon uusia kasvoja.Jälleen saa odottaa kausikirjan ilmestymistä,jotta voi opetella kuka milläkin numerolla luistelee.

Syksyä odotellessa keskityn itseni hemmotteluun ja voimaharjoitteluun ensi kautta varten.Kroppa kiinteytyy kummasti kesän aikana puutarhatöiden merkeissä.....Olen sitten iskussa heti elokuun alussa vaikken luistimilla pystyssä pysykkään!

Haleja kirvesrinnoille!