Hakametsän kaukalossa nähtiin taas tänään kiihkeä parisuhdedraama.Tappara lähetti Ilveksen iltaunille lukemin 1-4.Tuutulauluja ei myöskään enää laulettu herra Skinnerille,josta tuli Tapparan seuraava off-mies.Nuori JYPpiläinen,Antti Jaatinen tuli tilalle ja saa huomenna pelata mielenkiintoisen ottelun ex-joukkuettaan vastaan.

Well,one off,one in ja kolme jatkosopimusta.Barkov jr.,Jukkis Peltola ja Joonas Liimatainen ovat kaikki tehneet Tapparan kanssa kolmivuotisen sopimuksen.Leinonen toivoo herrojen kehityksen jatkuvan ja uskoo heihin.

Jaa-a.Ettei nyt vaan mentäisi HIFKin reseptillä ja vanha viisaus pitäisikin paikkansa,vanhassa vara parempi?Leinonen on viisas mies ja varmasti tietää sen ettei joukkue jatkuvasti vaihtamalla parane.Täytyy panostaa pelaajien pysyvyyteen ja keskittyä yhteishengen luomiseen sekä tasokkaaseen valmentamiseen.

Ensi kauden joukkue kokoon mahdollisimman ajoissa.Romukoppaan on-off-ajattelu.Pojat kaukaloon ja Rautakorpi perään niin tulee tulosta.

Jos ei muuten niin ajan kanssa.Rakkaudella.HIFKillä projekti kesti kolme vuotta ja Rautakorpi saattaa laittaa paremmaksi.

Huomenna on pelipäivä.Tapparan vastustajaksi luistelee JYP.Saa nähdä paljonko pelaajien jaloissa painaa päivän peli.Ilveskissan voitosta saa kyllä,kaikesta rakkaudesta huolimatta,mahantäydeltä hunajaista.Sillä energialla jaksaa eteenpäin.

Huomenna Hakametsään MARS kaikki kiekkoilun ystävät.Moikataan kun tavataan!....Hyvää yötä.