Levännyt JYPin joukkue luisteli Tapparan vieraaksi Hakametsään eilen.Tapparan potku ei riittänyt ja pannuun tuli lukemin 2-5.Herrat Männikkö ja Kovanen kunnostautuivat.Niemisellä ei ollut paras päivä.

JyPin tehokkain oli tietysti Perrin,joka laittoi kiekon kolme kertaa Niemisen taakse.Tuholaiskuninkaan rinnalla hääri perintöprinssi Tuppurainen.Tehoa ja vauhtia pojilla riitti.Välillä vähän painittiinkin kirvesrintojen kanssa.

Siinä vierasjoukkueen maalisateessa kuuntelin hattuhyllyporukan antia.Jälleen heillä oli uusi,virkistävä kannustushokema.Uutta oli rumpu ja rumpali,joka pysyi hyvin rytmissä.Toivottavasti rumpu myös pysyy miehen hallinnassa ettei kenenkään tarvitse poistua pelistä patarumpu päässä.

Fanikatsomossakin oli aikanaan rumpali.Hän ei tosin pysynyt rytmissä ja soitteli omiaan.Viime syksynä katsomossa kypsyttiin soittoon ja "huomautettiin asiasta".Hienoinen ja vaativa toive meni perille.Rumpua ei enää fanikatsomossa ole nähty.

Pelissä siis nähtiin painimista.Olin kateudesta vihreä kun jyppiläinen väänsi jäällä tapparalaisen kanssa.Jäin miettimään,josko Tapparan pelaajan voisi vuokrata omaan kiukunpurkuprojektiin.Pääsisi kerrankin oikein vääntämään pelaajan kanssa.Loppuviimeksi hän voisi vaikka istua päälläni ja pitää naisen maassa kiukkuamassa.Ai että tekisi hyvää!Siinä saisi patoumat kyytiä.

Yksi ankea tappiopatouma jäi häviöstä.Emme kuitenkaan ole vielä luopunut mahdollisuudesta jatkopaikkaan.Nyt keräämään uutta potkua ja uudelleen haasteita päin!