Eilen siis olin Tapparan fanimatkalla Raumalle ja saattaa hyvinkin olla,että se jäi reissuista viimeiseksi.Tilanteita riitti kerraksi yhdelle naisihmiselle.Kiekko taitaa olla miesten ja tosifanien leikkikenttä....

No.Sählinki alkoi jo bussien saavuttua linkkariasemalle.Kuski ilmoitti bussimme numeron ja pakkauduimme kaikki kyseiseen bussiin menijät autoon.Purimme tavarat ja asetuimme mukavasti odottamaan lähtöä,kunnes....

Viereen kaarsi bussi,jonka etuikkunassa oli sama numero kuin meidän.Ei kun sitten bussia vaihtamaan!Meidän bussimme numero oli vaihtunut siinä istuessamme.Sitten vaan kamat kasaan ja vaihtamaan.

Tämä fanibussi osoittautuikin todelliseksi lottovoitoksi,käänteisessä merkityksessään.Toinen vetäjistä oli todella huonokäytöksinen ja latoi ala-arvoista tekstiä.Todella kiva matkan aloitus.Ja loppumatka.

Vessataukoa saimme jumalaiset 10 minuuttia.Tämä varsinaisella miehen logiikalla säädetty aika tiesi naisille kiitoravia bensa-aseman jääkentän läpi vessajonoon,sekunttipissaa ja samaa ravia takaisin.Annan kuitenkin hänelle armoa,sillä tiedän miesten kykenemättömyyden edes ymmärtää naisten asioita.

Raumalla turvallisuusmääräykset olivat kovat.Liekö ollut vaikutusta viimekertainen fanimme ja järkkärin välinen tappelu.Sisääntulossa meitä odotti viisi karpaasia rivissä.Ajattelin,että jos noista selviän läpi niin olen ansainnut esityksen kunniamerkkiin.Pojat olivat mukavia,katsoivat laukun eivätkä pettymyksekseni tehneet ruumiintarkastusta.

Itse pelissä faniporukan kahtiajako,tai kolmijako,näkyi selkästi.Yksi ryhmä tahtoi istua omilla paikoillaan ja seurata peliä.Hattuhyllyporukalla pohjustettu lauma toimi virallisena huutosakkina ja he kannustivatkin seisaaltaan omassa katsomolohkossaan.C3:n fanipoppoo kannusti omalla tavallaan ja loppuporukka huusi yläkerran baarin ikkunoista.

Ikävää oli se,että osa seisaaltaan kannustavista tosifaneista alkoi haukkua ja arvostella istualtaan peliä rauhassa seuranneita faneja.Heidän mielestään olisi pitänyt seisten kannustaa,taputtaa ja huutaa.Tämä ei ainakaan anna hyvää kuvaa varsinkaan lukkolaisille.Tapparan fanit tappelevat keskenään!Yksi kuuma lähitilanne päättyi onnellisesti anteeksipyytelyihin ja sopimiseen.

Itse peli oli surullinen.Lukkolaiset takoivat Metsolan taakse heti alkukättelyssä kaksi maalia.Maalinvartijaksi vaihdettiin Nieminen,yhtä surkein tuloksin.Tappara ei onnistunut pussittamaan yhtään kiekkoa Norosen taakse,yritystä oli ja maalitolpat kilisivät.

Lukko vei pelin 6-0.Halliin oli jaettu keltaisia ja sinisiä muovilippuja katsojille ja ne saivat liehua monta kertaa pelin aikana.Mainittakoon,että Lukon lippumeri oli kyllä hienoa katsottavaa.

Lukon fanikaupassa oli ottelun kunniaksi oikein -15%:n ale,joka käytännössä toteutui tapparan pelipaidassa asioiville lisäkustannuksena.Hyllynreunassa mukin hinta oli 12e ja kassalla sama muki maksoikin 15e.Loppuviimeksi sain alennuksen kun osoitin myyjälle hyllynreunaa ja alennuslappua.

Loppuvihellyksen jälkeen oli taas kiire bussiin,sillä bussinvetäjä oli määrännyt lähtöajaksi 15 minuuttia pelin jälkeen.Kunniankukko ei laulaisi niille,jotka siitä myöhästyisivät.Kiitän luojaani että valitsin matalapohjaiset kengät.

Takaisintullessa mikkiin tarttui yksi jos toinenkin.Rautakorpea odotetaan kiihkeästi kehiin.Uusia superpelaajia on kuulema tulossa ja suunta on ylöspäin.Faneja kehoitettiin sitkeästi puhaltamaan tapparasydämensä hiiloksiin ja uskomaan taas uuteen kauteen.Miksei,elämäntapahan tämä on.Välissä käydään kannustamassa Pahalampea Haka 2:ssa.

Kaikki päättyi hyvin.Puolenyön jälkeen painoin pääni oman sänkyni tyynyyn....

Hehkutettakoon vielä lopuksi voittoa tupsukorvista torstai-illalta.Ja mainittakoon vielä,että eräs kohtelias ilvesläinen tarjosi kyytiä kotiin tulipunaisella urheiluautollaan.Ei hullumpaa.Kohteliaita miehiä on vielä olemassa,ja vieläpä Ilveksen faneissa!Mannaa.