Hakametsässä Tappara otti mittaa Ässistä.Jani Nieminen torjui ahkerasti ja upeasti maalissa.Pataan tuli kaikesta huolimatta.Liimatainen ei pystynyt maalillaan nostamaan porukkaa taidokkaaseen hurmioon ja taululla luvut olivat porilaisten eduksi 1-2.

Väkeä hallissa oli kiitettävästi.Paikat olivat miltei loppuunmyydyt.Kansa tahtoi elää jatkopelien mahdollisuudessa ja jännittää miten kirvesrintojen käy tämän kauden liigataistossa.

Hattuhyllyporukka mylvi kiitettävästi.Myös C3:n faniporukalla oli vauhti päällä.Eniten huutoja saivat ottelun tuomarit,jotka suosivat selkeästi Ässiä jättämällä viheltämättä selviä jäähypaikkoja.Ässäläinen sai esimerkiksi nunnittaa vastustajaansa näyttävästi niskasta ilman minkäänlaista rangaistusta.

Vielä on ilmassa hienoinen mahdollisuus kympin sakkiin.Vielä ovat edessä pelit liigatilaston kakkosta ja kolmosta vastaan.Tiistaina tavataan taas hifkiläiset Hakametsässä.Torstaina pojat pakataan bussiin pelikaanien vieraiksi.

Eilen oli pelin jälkeen jälleen nimmarienjakoa hallin A-käytävällä.Pojat laittoivat tussit töihin.Kamerat räpsivät kiivaasti kuvia.Herra Barkovkin oli paikalla sairastelustaan huolimatta.Saravo tuli paikalle tehtyään kierroksen aitiossa.Kaikki siis saatiin kerättyä ja nimmaritaulun rakentamisen voi aloittaa.

Pahalammen pelit alkavat toukokuun alussa.Niitä odotellessa istutaan vielä ainakin yksi peli tapparakiekkoilun merkeissä.Olisihan se hienoa istua pudotuspelitkin,varsinkin kun tiketitkin on tilauksessa....