Voi Äitimaaria jälleen mikä peli!Jo ensimmäisen tuomariesittelykuulutuksen jälkeen saattoi arvata miten pelissä tuli käymään.Mestaripuusilmät,herrat Levonen ja Broman tulisivat tuomitsemaan ottelun.Kenellekkään ei varmasti tullut yllätyksenä,että jyppiläiset saivat lähes kaikki syntinsä anteeksi ottelun aikana.

Ihan kaikkia eivät anteeksi saaneet,mutta suurimman osan ainakin.Tapparaltakin istuttiin.Tuukka taklasi törkeästi itsensä viitoselle ja ottelurangaistukseen.Pelin viime minuuteilla Venäläinenkin tempaisi Idiaminit jyppiläispelaajan päähän ja sai komennuksen suihkuun.Muuten Jyväskylän pojat saivat löylyttää kevyillä rangaistuksilla.

Kirvesrinnat hallitsivat ensimmäistä erää.Peliä ehti vanheta reilut kaksi minuuttia kun Koskiranta pussitti maalin.Toinen erä oli Jypin kahden maalin juhlaa.Kolmannessa maalit menivät tasan,Jypille yksi ja Peltolan maali Tapparalle.Hävittiin lukemin 3-2.

Fanikatsomon tunnelma on hiukan alavireinen nyt kun varsinainen huutoporukka on keskittynyt päätyyn.Hattuhylly on hylätty paikka.Toki tänään C3:ssakin riitti ääntä kun aktiivifanit kommentoivat tuomareiden ottamuksia jäällä.

Jonkinmoinen kato fanien keskuudessa on kuitenkin käynyt.Katsomosta puuttuu tuttuja faneja.Tuskin kenellekkään sattuu niin monta peräkkäistä menoa tai flunssapäivää,että jää monesta ottelusta paitsi.Olisikohan syynä viime kauden onneton menestys?Vai onko usko omiin loppunut tai voimat vähentyneet kannustustaakan alla kun tuloskin jäi surkeaksi?

Peli oli jännittävä loppuun asti.Häviöstä huolimatta kannustus toimi ja peli oli viihdyttävä.Pojat painoivat jäällä kuin laiva aalloilla.Välillä oli hyviä hetkiä ja välillä oltiin hukassa.Jyp oli kova vastus,mutta jos olisi saatu pidettyä ensimmäisen erän hurmos,olisi vastuskin taipunut.

Rautakorpi tuskin jättää avaamatta sanaista arkuaan.Äänivolyymiä varmasti riittää kopissa ja aamujäälle luistelee vakava porukka.Suunta on kuitenkin ylöspäin.Kipurahat täytyy vain maksella alta pois.Fanit jaksavat tukea omiaan eivätkä sarjataulukon alapään paikat ole ikuisesti meidän kirouksenamme.