Nyt se on pelattu,kauden ensimmäinen varsinainen liigapeli rakkaita tupsukorvia vastaan.Tappara lähti liigaan ennakkosuosikkina yhdessä Jokereiden kanssa.Tupsukorvilla mukana oli repullinen taistelutahtoa perin sotkuisen kesän jälkeen.Lehdissäkin ilvesleiristä on puhkuttu uutta taistelutahtoa ja kun palikat loksahtavat kohdilleen niin sieltä tullaan.

Viimeaikoina tosin kumpikin seura on saanut arvostelua osakseen Hakametsän parkkimaksuista.Maksullisia paikkoja on lisätty ja niillä mielellään pysäköineet ovat joutuneet etsimään autoilleen paikkaa jostain muualta.Tapparan toimistollakin ovat työntekijät joutuneet perustelemaan asiaa siihen malliin,että höyryä tulee ulos joka tuutista.Pian ei uskalla nykäistä edes hihasta....

Vai lieneekö siihen höyrystymiseen ollut syynä myös Tappararisteilyn aikainen ajankohta.Lokakuussa risteillään kun Jyppiläisten allakkaan ei ollut mahtunut muuta ajankohtaa.Yleensä risteilyllä ollaan oltu pikkujoulujen aikaan.Merille lähdetään siis reilun kuukauden kuluttua.Sitä ei tosin kukaan tiedä ehtiikö joukkue laivaan kun aikataulu on niin tiukka.

Niin tai näin,kirvesrinnat veivät tänään ottelun nimiinsä seitsemällä maalilla.Nieminen ja Barkov herkuttelivat kumpikin kahdella maalilla.Herrat Connolly,Erkinjuntti ja Koskiranta pistivät kukin yhden reppuun.Ilveksen saldoksi jäi yksi osuma.

Hienosti meni pojat!Huomenna sitten jatketaan kun vastaan asettuu Kalpa!Ja tupsukorville toivon nousua ylöspäin,olette rakkaita vastustajia!