Tauko peleissä on tullut tarpeeseen.Olen voinut rauhassa keskittyä keittiöremonttiini.Tauko on myös tarpeen siksi,että rakasta joukkuetta kohtaan tuntemani syvä tunne alkaa rakoilla.

Mennään alamäkeä.Viimeisin peli Hakametsässä oli joukkueelta varsinaista purukumissa sätkimistä.Todella ankeaa katsottavaa.Ässät veivät pelin jatkoajan jälkeen.

Fanikatsomossa levisi heti pelin alussa tieto,Kim Strömberg on lähtenyt joukkueesta Slovakiaan pelaamaan.Tieto oli juuri julkaistu ja uunituore.Miehen uudessa joukkueessa pelaavat myös ex-tapparalaiset Pentikäinen ja Koskinen.

Tieto on saanut fanit keskustelemaan.Monen mielestä Leinonen on jälleen pettänyt fanit.Joukkueeseen jäljelle jäänyt pelaajamateriaali on yhtä ja samaa massaa,josta puuttuu johtotähti tai johtotähdet.

Toisten fanien mielestä Strömbergin panos ei ole viime aikoina ollut kehuttava.Hänen pelaamistaan 36 ottelusta tulosta ei ole tullut nimeksikään.Silti Strömgerg on ollut joukkueessa tuttu ja turvallinen valinta.

Leinosta on arvosteltu myös siitä ettei joukkueen riveihin ole saatu kunnollista ulkolaisvahvistusta.Siirtomarkkinoillakin olisi ollut vapaana monta kovaa nimeä.Ikkuna kuitenkin sulkeutui eikä Tapparan miettimällä sijoitusbudjetilla voitu hankkia ketään.

Jää tietenkin miettimisen paikka sille,miten esimerkiksi alkukaudesta satsattiin ulkolaisvahvistuksiin,jotka hyvin pian passitettiin off-osastoon taitojen riittämättömyyden vuoksi.

Olen toisaalta miettinyt sitäkin,annetaanko pelaajien taidoille edes mahdollisuutta tulla esiin vai työnnetäänkö tietyt pelaajat suunnitellusti pois silmistä.Minne katosi Strömbergin taitavuus jos verrataan tätä kautta viime kauden osaamiseen?Ettei vain olisi itsetuntoa hivutettu tahallaan niin alas ettei tehoja enää löytynyt tai annettiinko jäällä edes hänelle sopivaa pelipaikkaa?

Toivon edelleen,että kaikesta huolimatta kausi jatkuu säälipleijareihin saakka.Toinen harras toiveeni on nähdä Strömberg kesällä Pahalammen paidassa Haka 2:ssa....

...sitä odotellessa.