Se on nyt totta.Television iltauutisissa todistettuna,Tappara on nyt noussut kympin sakkiin.Kiitos eilisen voiton saipalaisista ja tämän illan henkeäsalpaavan otteluvoiton tepsistä.Vielä on puristetettava hiukan,ihan vain hammasta purren-HIUKAN!

Pääsin töistä sen verran ajoissa,että ehdin lauantailöylyihin sekä seuraamaan joukkueen lämmittelyä jäällä.Pelaajat näyttivät erittäin reippailta ja taisteluntahtoisilta lämmitellessään.Kummatkin maalivahdit kävivät perusteellisen valmistautumisen ennen poistumista pukukoppiin.Myös "isokasi" jakoi faneille läpyjä.

Fanirintamalla kuohuu yhä reippaammin ja pelkään,että kohta koko kattila keikahtaa.Hattuhyllyporukka elää omaa elämäänsä.Kannustus on edustavaa,mutta....toiminta ei sitten välttämättä olekkaan.Pikkulinnut ovat laulaneet,että porukka tahtoo erottautua muista faneista niiksi "aidoiksi ja parhaiksi" ja hakevat erottautumiseleenn virallista hyväksyntää.

Porukka koostuu ihan fiksuista faneista ja ihmettelenkin syvästi heidän ajatustaan vain yhdestä oikeasta tavasta olla fani.Voihan se olla niinkin,että vasta joukossa tyhmyys tiivistyy.Eräänkin pelin jälkeen he suostuivat poistumaan aitiopaikaltaan vasta reilusti pelin päättymisen jälkeen,järkkäreiden kehoituksesta.

Katsojia yritettiin hitsata yhteen Hakametsässä uusin keinoin.Juontaja oli saanut uudet kortit hihaan.Ennen pelin alkua hän huudatti katsojia ja kehoitti pelin aikana yhtymään maalikuulutuksiin.Tämä toimi ja hallillinen ihmisiä teki pitkästä aikaa jotain yhdessä.No,ehkä tepsifanit eivät kuitenkaan yhtyneet huutoihin.

Itse peli oli jännittävä.TPS teki avausmaalin.Tasaisesti tultiin rinta rinnan kunnes Tappara sai 3-2 osuman.Varsinkin kolmannen erän kymmenen viimeistä minuuttia sydän hakkasi todella kiivaasti.Loppusummerin soidessa faneja kiitteli jäällä silminnähden helpottunut pelaajajoukko.Jukkis Peltola teki vielä ylimääräiset kierrokset fanien edessä.

Tästä on hyvä jatkaa pelejä ja katsoa kuinka käy.Kesätauko tulee kyllä ainakin faneille tarpeeseen ja toivon tunteiden rauhoittuvan ennen ensi kautta......