Viikonlopun työkiireet pitivät tämän naisen kaukana koneelta,mutta nyt onkin sitten aika ruotia lauantain hallikokemus.Olihan se kunniakkaasti liigakauden ensimmäinen kotipeli vaikka Kalpalle hävittiinkin.Vain niukasti yhdellä maalilla.

Hallille ehdin ajoissa.Joukkueen lämmittelyä katsoessani ihon alle levisi se tuttu,kuplivanlämpöinen tunne.Tutut sirklaukset ja maalivahtia kokeilevat laukaukset.Ihan samanlaiset rennot ranneliikkeet,joilla kypärä vipattiin huoltojoukkojen huomaan ennen peliä.Sitten vielä hetkeksi pukukoppiin keräämään henkeä ennen taistelua.

Illan taisteluun valmistautui myös herra Hirvonen,jonka jyhkeä,ontuva olemus vaelsi Kalpan vaihtoaitioon.Mitä lie tuuminut,Tapparan kuvioistahan hänellä oli varmasti tarkka vainu.Rautakorven suunnitelmiin asti eivät Hirvosenkaan näpit yllä.

Pelin alkajaisiksi kunnioitimme toukokuussa äkillisesti menehtyneen Pekka Marjamäen muistoa.Kuuluttajalle oli koottu pitkä teksti hänen saavutuksistaan sekä myös muita asioita hänen elämästään.Lehteriltä avautui iso lakana,jossa oli kuvattuna legenda itse pelinumeronsa kanssa.Lopuksi hallillinen yleisöä hiljentyi yhdessä.

Itse peli oli tasainen lukuunottamatta omintakeista tuomaripeliä.Tuomarin selässä on nykyisin numero,ei enää nimeä.Varmasti turvallisuus- ja työmukavuussyistä.Kirkkaimmat puusilmät omaavat seeprat ovat joutuneet melkoisen (aiheellisen) huutomyrskyn kohteeksi ratkaisuistaan.Luulevat varmaan olevansa nyt turvassa faneilta.....

Kirvesrinnat pelasivat alun varsin varmaotteisesti.Kalpa jyräsi ja sai ronkittua Tapparalle jäähyjä.Toki vierasjoukkueenkin jäsenet istuivat ja jopa yhdistetyn rangaistuksenkin.

Vaikka joukkue on uusi ja pelaajakokoonpanon opettelu vie aikaa niin yksi asia on varma,Ville Niemisen tunnistan kypäräpäistä varmimmin.Tuo valkoinen hammasrivistö loistaa kirkkaana maalinedustalta aina fanikatsomoon asti.Ja kun herra näyttää jäällä olevan lähes aina suu auki niin tunnistettavuus on perin helppoa.

Kalpalaiset kuitenkin lähtivät pisteiden kanssa kotiin.Metsolan taakse vilahti kolme kiekkoa.Hyvin laitettiin hanttiin.Herrat Ahtola ja Barkov tekivät kumpikin osuutensa.Se ei vain tällä kertaa riittänyt.Katsotaan sitten miten seuraavassa pelissä käy.