Otteluviikko on ollut melkoisen ailahteleva.Ystävänpäivän kunniaksi Hakametsässä jaettiin punaisia ruusuja.Ruusuntuoksu tuli tarpeeseen hajusuolan tilalle,sillä kaukalossa huiskivat herrat ottivat lukkolaisilta tylysti nenään.Veretön otteluvoitto meni Raumalle.Hävittiin 1-6.

Hattuhyllyporukka sai plussat ja varsinkin yhteen hiileen puhaltamisesta.Toista oli fanikatsomossa,jossa vääriin sanavalintoihin sortunut aktiivifani meinasi saada ihan oikeasti muutakin kuin sanallista palautetta.Asiasta.

Fanikatsomossa tulee muistaa käytöstavat ja huutelun sisällölläkin on omat rajansa.Jos sanavarasto ei ole vauvaiän jälkeen karttunut muilla kuin kirosanoilla tai mauttomilla vitseillä niin on todellakin parempi pysyä hiljaa.Paitsi jos eritoten haluaa loistaa älykkyyden puuttumisella.Heitäkin on.

Pelin luonteeseen toki kuuluvat napakat ja kantaaottavat huudot.Kannustuksen lisäksi saa tuomarit haukkua nuijiksi ja puusilmiksi.Seeproille saa tarjota heinää.Buuata saa tarvittaessa,mutta ala-arvoiset heitot voi jättää sikseen,kuten viime kaudella Jerelle huudetut viivanveto-ohjeet

Juuri ennen ystävänpäivää fanit saivat ilouutisia.Hyökkääjäveijarit Ahtola ja Järvinen tekivät jatkosospimukset Tapparan kanssa.Ahtola on noussut joukkueen parhaaksi maalintekijäksi.Lukkoa vastaan tiistaina ainoa onnistuja oli kuitenkin Palola.

Pelikaanipelissä Hakametsässä meni Jukkis Peltolan toimesta vastustajan maaliin Tapparan sadas osuma kuluneella kaudella.Tätä oli jo odoteltukin hartaasti,sillä tilastojen mukaan raja meni rikki kovin myöhään.

Kolme pistettä kuitenkin niistettiin runkosarjan yhdeltä kärkijoukkueelta ja noustiin pienten toivonkipinöiden päälle.Venäläinen oli mukana syöttämässä kaikkia kolmea osumaa.Ekbom,Peltola ja Jaatinen pussittivat.

Eillen pelattiin Kuopiossa.Perjantain pelin ja pitkän matkustamisen jälkeen hävittiin vieraissa 5-3.Ei huono tulos sarjakärkeä vastaan.Nuori Ilomäki pääsi loistamaan.

Alkaa uusi viikko.Sarjataulukkopaikka ei ilahduta,mutta mahdollisuuksia on.Erot eivät vielä ole mahdottoman suuria.Loppuviikosta pelataan Hakametsässä ja perjantaina suunnataan bussilasteittain Raumalle.

Huiluntuhti,täältä ollaan tulossa.Viime vuoden Rauman matkalta saatiin hyvät uutiset  Aamulehteen.Toimittaja hehkutti kuinka Tapparan fanit saivat enemmän ääntä aikaiseksi kuin lukkofanit ja muu hallillinen yhteensä.Ties miten käy tänä vuonna.Pastillit kehiin.

 

Näillä mennään.....