Eilen,lauantaina Tappara tarjosi hyvät löylyt Hakametsän lauteilla.Vastassa oli Kalpa ja olin aivan varma siitä,että nyt tuli turpaan ja pahasti.Peli oli kuitenkin kaikkea muuta kuin murhenäytelmä ja pahoittelen ennakkoluuloista asennettani illan pelistä.I am so sorry!

Illan pelissä oli vieraana myös naiskauneutta.Kiira Korpi oli saapunut paikalle.Hän esiintyi ennen peliä löylyissä ja pelin aikana yleisön joukossa.

Olin siis siinä luulossa,että Kalpa vie meitä kuin litran mittaa.Kaijomaa pamautti kuitenkin heti pelin alussa Kalpan pelaajan  syötöstä huikean maalin.Toivo heräsi,hitto vieköön,tänään taistellaankin pisteistä kunnolla.

Fanikatsomo,vai pitäisikö sanoa katsomot,pitivät tuttua huutoa.Varsinaisen fanikatsomon lisäksi halliin on syntynyt uusi,toinen huutojoukko C1-katsomon hattuhyllylle.Onhan tämän toisen faniporukan synnyttämisestä keskusteltu jo kauan jälkipelipalstalla,mutta vasta tällä kaudella näyttää toive toteutuneen.

En tiedä mikä on loppuviimeksi ollut syy fanien kahtiajakautumiseen.Joitain merkkejä varsinaisen fanikatsomon mielipide-eroista on ollut ilmassa.On henkilöitä,joiden fanittamistapa ei kaikkia ole innostanut ja joissakin kohdin he ovat saaneet myös ohjeistusta "wanhoilta konkareilta".

Takaisin peliin.Tuomarivihellysrikasta peliä saimme nauttia aina Kalpan jatkoaikamaaliin asti.Tappara taisteli hyvin liigassa korkeammalla olevaa Kalpaa vastaan.Ja taistelee edelleen myös pääsystä liigan kympin sakkiin samalla joukkuekokoonpanolla.

Häviö siis kirpaisi vain vähän vaikka Kalpa voittikin yhdellä maalilla.Tästä on hyvä jatkaa.Siis tuulta päin!