Hip hei ja rommia pullollinen!Ylämäen jälkeen tulee aina alamäki ennemmin tai myöhemmin.Tai no ei ehkä sitten jos ylämäen jälkeen pääsee tasaiselle lopullisesti.Tappara kiipesi kivireellä pudotuspeliviivan yläpuolelle ja nyt onkin sitten tultu alamäkeä Bluesin avustuksella.

Vieraissa käytiin ja hävittiin voittomaalikisan jälkeen luvuin 4-3.Ahtola,Pekkala ja Venäläinen urakoivat varsinaisella peliajalla.Metsola ja Nieminen pelasivat kummatkin vuorollaan ottelussa.Lopulta bluesilaiset onnistuivat laittamaan Metsolan taakse tarvittavat voittomaalit.

Lojaalisuudesta omille,rakkaille pojille,laitoin vetämään tikettitilauksen pudotuspeleihin.Kolme tiukkaakin tiukempaa peliä on jäljellä ja liigataulukossa pisteet lähellä tosiaan.Lukkolaiset,tepsiläiset,saipalaiset ja tapparalaiset muodostavat heimokokonaisuuden,jossa kaikilla on vielä mahdolisuuksia pudotuspeleihin.

Lauantaina menen jälleen Hakametsään jännittämään.Hallin ovilla jaetaan kuulema Huhtahyvien meetwurstia ja pelin jälkeen on luvassa taas nimmarien metsästystä A-käytävällä.Katsotaan miten meidän käy Porin poppoota vastaan.Tuleeko pataan vai poistummeko iloisemmissa tunnelmissa?

Sitä ennen toivotan kaikille ihanille naisille oikein mahtavaa huomista juhlapäivää!!!!