Joulukiire töissä on ohi.Samoin historiaan jäi joulun pitkä työputki.Kaikki joulun kolme pyhää vierähtivät työn merkeissä.

Olen taas tavannut useita uusia ja vanhoja tapparalaisia.Fanikortti on vilahtanut useasti kassalla.Kaikki ovat tuntuneet nauttineen joulusta täysin siemauksin.Kukaan ei ole ollut edes huonolla tuulella.

Tasavertaisuuden vuoksi on mainittava,että olen saanut asioida myös lukuisten ilvesfanien kanssa.Tapaamani henkilöt ovat olleet erittäin miellyttäviä.Yskä ymmärretään,pelit pelataan ja taistellaan vasta Hakametsän kaukalossa.Pientä piristävää jäynää olemme kuitenkin heitelleet pakkauspöydän molemmilta puolilta.

Jotain tästä ikuisesta viha-rakkaussuhteesta joukkueiden välillä kertoo myös se,että Ilves on valinnut vastaansa kevään tasauspeleihin juuri Tapparan.Ihan puhtaasta parisuhdedraamasta tuskin on kuitenkaan kysymys.

Paikallispeli tietää rutkasti rahaa,sillä aina halli on täysi.Ja liigajoukkueista tällä hetkellä Tappara taitaa olla se realistisin vastustajavaihtoehto Ilvekselle.Pelejä odotellessa....

Nyt on aika aloittaa oma joulu.Avata pullo kuohuvaa ja rentoutua herkkujen äärelle.Viihdeboxi on uskollisesti nauhoittanut kaikki kivat jouluohjelmat ja nyt on niiden aika.

Joulutauko alkaa olla ohi myös Tapparan joukkueelta.Huomenna kaukalossa kirvesrintojen seurassa murisee Ilves.Liekö harjoitustauko tuottanut tulosta ja lähteekö kevätkaudelle reipastunut joukkue?

Toimitusjohtaja Leinonen on ainakin kovin toiveikas ja mielii joukkueen nousua kevään playoffeihin.Sijalta 11 on kova nousu.Kaikki on mahdollista vai onko sittenkään?Pääsemmekö taaskin tänä vuonna ajoissa Pahalammen fanirivistöön rullakiekkopuolelle Tapparan kesäloman ajaksi?

Niin tai näin,reipastumista voin odottaa itseltänikin.Joulun työkiire on vaatinut osansa.Kroppa jumittaa,iho on kaikkea muuta kuin kunnossa ja nesteet kihelmöivät varpaissa ja sormissa.

On täysremontin aika.Alkavat vapaat olen pyhittänyt itselleni ja kunnonpalautukselle.Litratolkulla vettä kehiin ja rasvatuubit auki.Unta ja taas enemmän unta.

Tästä noustaan kevätkautta kohti,niin minä kuin rakas,fanittamani Tapparan liigajoukkue.....